Despre noi

Upgrader Events

În jurul evenimentelor noastre, construim comunități și le inspirăm să tindă spre noi țeluri. Organizăm evenimente proprii și creăm noi concepte dedicate companiilor. Din 2016, am organizat peste 40 de evenimente pentru mediul de business, care au reunit 3000+ participanți și unii dintre cei mai buni specialiști şi antreprenori.

Upgrader Community

UC este o comunitate de business vibrantă, care reuneşte antreprenori cu principii și aspirații comune. Comunitatea creează mediul în care membrii pot face schimb de experiență şi-şi pot duce afacerile la un nou nivel.

WeContent

În interacțiunile noastre constante cu mediul de business, am văzut rapiditatea cu care content marketing-ul acaparează un procent tot mai mare din eforturile de marketing ale brandurilor. Odată cu această tendință, apar şi întrebările despre cum putem genera conţinut valoros pentru publicul nostru țintă şi despre cum putem obține rezultate cât mai bune.

În acest moment, WeContent este cel mai relevant eveniment din România pentru cei care văd oportunitatea în content marketing şi caută informaţii şi business networking din industrie.

Echipa WeContent